Vabilo na izobraževalno srečanje

POSLOVODNIM IN NADZORNIM ORGANOM DRUŽB V DELNI IN VEČINSKI LASTI RS IN SDH vsem članom organov

Izobraževanja 30. 8. 2017

13/2017 RPA - Pospešite zamudne naloge in povečajte vrednost vašega časa

Datum izobraževanja: 30. avgust 2017, ob 00.00h do 00.00h
Lokacija: Lokacija: Uradni list (Rotonda), Dunajska 167, Ljubljana (dvorana v pritličju, parkiranje v lastni režiji: garaža Smelt, LPP: 6, 8, 11).

Spoštovani,

vljudno vas vabimo, da se udeležite trinajstega izobraževalnega srečanja, ki bo organizirano v četrtek, 14. septembra 2017, od 14. ure do 16. ure v dvorani Uradnega lista, Dunajska 167, Ljubljana (Rotonda, dvorana v pritličju).

 

Podjetja konstanto iščejo nove sistemske in celovite rešitve, stremijo k optimizaciji procesov, stroškov, časa in celo človeških virov. Tekom našega predavanja bodo udeleženci spoznali način na katerega lahko to dosežejo. RPA (Robotic Process Automation) je aplikativna tehnologija, s katero delavci lahko nastavijo program, tako imenovan Robot, ki bo namesto njih zbral podatke, jih nato interpretiral oz. obdelal po zadanih navodilih, in sprožil komunikacijo z drugimi digitalnimi sistemi.

 

Učinkovitost obstoječih robotskih rešitev, vedno prekaša učinkovitost delavcev, ampak še bolj pomembno je dejstvo, da pravilno nastavljeni roboti, nikoli ne delajo napake, delujejo 24/7, in se hitro adaptirajo na spremenljivo količino podatkov. RPA zagotavlja tudi revizijsko sled ter skladnost z internimi politikami, saj je vsak korak vsake opravljene transakcije natančno evidentiran. 

 

Zakaj se udeležiti predavanja?

Udeleženci se bodo seznanili s konceptom Robotske avtomatizacije procesov, kako poteka Robotska procesna avtomatizacija, ter kaj so prednosti in slabosti avtomatizacije v primerjavi z obstoječimi procesi. 

 

Komu je namenjeno izobraževanje?

Predavanje o Robotski avtomatizaciji procesa je namenjeno vodilnim kadrom, kateri poznajo poslovne procese družbe, imajo potrebo po optimizaciji procesa, zmanjševanju stroškov, in izboljšanju kakovosti poslovanja. 

 

Predavatelja: Primož Kovačič, FCCA; Simon Podvinski, ACCA

 

Primož Kovačič, FCCA, Primož je Senior manager v družbi EY Slovenja, in vodja oddelka za finančno svetovanje. Specializiran je za svetovanje v finančnem sektorju, predvsem zavarovalniškim, bančnim in posredniškim družbam. Ima večletne izkušnje v revidiranju in svetovanju kompleksnim zavarovalniškim in bančnim skupinam, obsežne izkušnje ima z zagotavljanjem storitev finančnega svetovanja mednarodnim korporacijam in lokalnim družbam. Široke izkušnje pa ima tudi z analizami učinkov specifičnih računovodskih storitev. 

 

Simon Podvinski, ACCA, je Manager v oddelku revizije v družbi EY in je specializiran za revidiranje predvsem v finančnem sektorju. Simon svetuje strankam v bančnem sektorju in sektorju upravljanja premoženja pri ocenjevanju njihovih notranjih kontrolnih sistemov. Sodeloval je pri storitvah svetovanja pri transakcijah v bančnem sektorju. Vodi pa tudi ekipe, ki izvajajo revizijo za stranke v različnih sektorjih, predvsem v sektorju bančništva, zavarovalništva, sektorju robotike, v farmacevtskem in energetskem sektorju.

 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Nazaj na vsa izobraževanja