Vabilo na izobraževalno srečanje

POSLOVODNIM IN NADZORNIM ORGANOM DRUŽB V DELNI IN VEČINSKI LASTI RS IN SDH vsem članom organov

Izobraževanja 5. 4. 2017

9/2017: Uspešno in učinkovito upravljanje tveganj povezanih s t.i. »Cyber« tveganji

Datum izobraževanja: 5. april 2017, ob 00.00h do 00.00h
Lokacija: Lokacija: Uradni list (Rotonda), Dunajska 167, Ljubljana (dvorana v pritličju, parkiranje v lastni režiji: garaža Smelt, LPP: 6, 8, 11).

Spoštovani,

vljudno vas vabimo, da se udeležite devetega izobraževalnega srečanja, ki bo organizirano v četrtek, 20. aprila 2017, od 14. ure do 16. ure v dvorani Uradnega lista, Dunajska 167, Ljubljana (Rotonda, dvorana v pritličju).

 

Številne raziskave kažejo, da bodo tveganja, povezana z digitalnim poslovanje, pogosto imenovana »cyber« tveganja v prihodnje še bolj prisotna v praktično vseh panogah. Lahko rečemo, da že danes praktično ne obstoja organizacija, ki tem tveganjem ne bi bila izpostavljena, vprašanje pa seveda je, če se tega zaveda. V prihodnje se bodo te izpostavljenosti še povečale. Nujno je, da nadzorniki ta tveganja prepoznajo in jih pri svojem delu primerno osvetlitlijo.

 

Na predavanju vam bodo predavatelji s področja preiskovanja prevar, etičnega hekerja in računalniškega strokovnjaka predstavili, na kakšen način je lahko prav vsaka organizacija žrtev; Preko praktičnih primerov prevar boste spoznali, na kakšen način do prevare na tem področju pride, predstavljeno pa bo tudi, na kakšen način se lahko organizacija zaščiti. Predstavili bomo tudi dobre prakse dela nadzornih svetov: kaj kot nadzornik morate vprašati, kakšna poročila lahko pričakujete, idr.

 

Komu je izobraževanje namenjeno:

  • predvsem članom nadzornih svetov.

 

Način izvedbe: klasično predavanje s praktičnimi primeri

 

Predavatelji: Polona Pergar Guzaj, Milan Gabor in Boštjan Kežmah

 

Polona Pergar Guzaj, 4E, pomoč pri upravljanju organizacij in obvladovanju prevar, d. o. o., Milan Gabor, Viris, varnost in razvoj informacijskih sistemov, d. o. o. in Boštjan Kežmah, Center za pravno informatiko in svetovanje, posredništvo, raziskovanje, storitve in izobraževanje d. o. o

 

Izobraževalno srečanje je brezplačno in poteka v organizaciji Slovenskega državnega holdinga.

 

Prosimo, da zaradi lažje organizacije izobraževanja, vašo udeležbo potrdite preko prijavnega okenca zgoraj, najkasneje do 19. aprila 2017.

 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

 

 

Nazaj na vsa izobraževanja