Vabilo na izobraževalno srečanje

POSLOVODNIM IN NADZORNIM ORGANOM DRUŽB V DELNI IN VEČINSKI LASTI RS IN SDH vsem članom organov

Izobraževanja 17. 2. 2017

5/2017: Pasti v računovodskih izkazih in kako se jim nadzorniki lahko izognejo

Datum izobraževanja: 17. februar 2017, ob 00.00h do 00.00h
Lokacija: Lokacija: Uradni list (Rotonda), Dunajska 167, Ljubljana (dvorana v pritličju, parkiranje v lastni režiji: garaža Smelt, LPP: 6, 8, 11).

Spoštovani,

vljudno vas vabimo, da se udeležite petega izobraževalnega srečanja, ki bo organizirano v četrtek, 9. marca 2017, od 12. ure do 14. ure v dvorani Uradnega lista, Dunajska 167, Ljubljana (Rotonda, dvorana v pritličju).

 

Izbrane računovodske usmeritve – katere so tiste, ki jih mora nadzornik prebrati in razumeti Izbrane ocene poslovodstva – kakšni so vplivi ocen na računovodske izkaze in ali so ocene ustrezne. Kako brati in razumeti računovodske izkaze in kaj vprašati poslovodstvo v zvezi s pripravljenimi računovodskimi izkazi. Praktični primeri za različne panoge.

 

Način izvedbe: klasično predavanje s primeri iz prakse

 

Predavatelj: Tomaž Mahnič, KPMG, strokovni direktor na področju revizije

 

Tomaž Mahnič ima več kot 10 let izkušenj v reviziji, kot vodja skupin ali kot vodja projektov je sodeloval pri revizijah računovodskih izkazov večjih gospodarskih družb; ima izkušnje na področju revidiranja računovodskih izkazov pripravljenih tako v skladu s SRS kot MSRP.

 

Izobraževalno srečanje je brezplačno in poteka v organizaciji Slovenskega državnega holdinga.

 

Prosimo, da zaradi lažje organizacije izobraževanja, vašo udeležbo potrdite preko zgoraj objavljenega obrazca za prijavo (sivi pravokotnik), najkasneje do 8. marca 2017.

 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Nazaj na vsa izobraževanja