Vabilo na izobraževalno srečanje

POSLOVODNIM IN NADZORNIM ORGANOM DRUŽB V DELNI IN VEČINSKI LASTI RS IN SDH vsem članom organov

Izobraževanja 5. 10. 2016

13/2016: Dvignite rezultate poslovanjaz zavzetostjo in agilnostjo organizacije

Datum izobraževanja: 5. oktober 2016, ob 00.00h do 00.00h
Lokacija: Lokacija: Uradni list (Rotonda), Dunajska 167, Ljubljana (dvorana v pritličju, parkiranje v lastni režiji: garaža Smelt, LPP: 6, 8, 11).

POSLOVODNIM IN NADZORNIM ORGANOM DRUŽB V DELNI

IN VEČINSKI LASTI RS IN SDH

vsem članom organov

 

 

DVIGNITE REZULTATE POSLOVANJA

Z ZAVZETOSTJO IN AGILNOSTJO ORGANIZACIJE

 

 

Datum izvedbe: četrtek, 20. oktober 2016, od 14.00 do 16.00

Lokacija: Uradni list (Rotonda), Dunajska 167, Ljubljana (dvorana v pritličju, parkiranje v lastni režiji: garaža Smelt, LPP: 6, 8, 11).

 

##FormImageLink#ID=43##

Spoštovani,

vljudno vas vabimo, da se udeležite trinajstega izobraževalnega srečanja, ki bo organizirano v četrtek, 20. oktobra 2016, od 14. ure do 16. ure v dvorani Uradnega lista, Dunajska 167, Ljubljana (Rotonda, dvorana v pritličju).

 

Kako naj člani nadzornih svetov preverjajo, ali družba izvaja ustrezne ukrepe na področju zavzetosti zaposlenih, ki vplivajo na izvedbo strategije? Vas zanima, zakaj podjetja z nadpovprečno zavzetostjo izkazujejo kar 53 % višjo dodano vrednost na zaposlenega?

 

Na zanimivem strokovnem dogodku vam bomo predstavili orodja, ki jih uspešna podjetja uporabljajo za spodbujanje zavzetosti in prek njih dvig dobičkonosnosti poslovanja. Pogledali bomo, kako povečati agilnost organizacije in dvigniti motivacijo, z razumevanjem okoliščin 4. industrijske revolucije in digitalne preobrazbe. Kaj deluje in kaj ne. Raziskave. Dobre prakse. Orodja. Zavzetost in agilnost sta sodobna vzvoda, ki ju imate nadzorniki in vodstva v svojih rokah. 

 

Uvodno predavanje bo izvedla mag. Edita Krajnović, direktorica podjetja Mediade, medtem ko bo ugotovitve raziskave o vplivu odnosov na finančne rezultate in konkurenčnost podjetja v imenu raziskovalcev predstavil Rok Koželj, Gea College, ki je skupaj z dr. Matevžem Raškovičem z Ekonomske fakultete med prvimi v Sloveniji empirično raziskoval pomen kakovosti odnosov.

 

V nadaljevanju pa bo sledil voden pogovor z gosti iz prakse: primer dinamično rastoče družbe Bisnode Southern Markets z najvišjo donosnostjo v mednarodni korporaciji Bisnode in energetske družbe.

 

Komu je namenjeno:

  • članom nadzornih svetov,
  • članom uprav,
  • direktorjem upravljanja s človeškimi viri.

 

Predavateljica: mag. Edita Krajnović, direktorica Mediade

 

Mag.  Edita Krajnović je poklicno pot je začela v akademskem okolju, na katedri za finance Ekonomske fakultete v Ljubljani. Strokovni izziv jo je vodil v poslovno prakso in v večjo povezavo s trgom: kot direktorica trženja in odnosov z javnostmi v SKB banki in nato kot direktorica oglasnega trženja in izvršna direktorica GV Revij je poglabljala področji trženja in managementa. Ekipa se je pod njenim vodstvom razvila eno do treh najboljših ekip oglasnega trženja v Sloveniji. 

 

Leta 2005 je soustanovila podjetje Mediade in širila raziskovalno delo na področje inovativnosti in razvoja zaposlenih. Za izvirno publikacijo Podjetniki v podjetju, namenjeno razvoju kulture inovativnosti in talentov, je v soavtorstvu leta 2006 prejela bronasto priznanje GZS OZ Ljubljana za inovacijo. Sodeluje v programskem odboru MQ konference za inovativno voditeljstvo in uredništvu MQ revije Združenja Manager. Je vodja metodologije Zlata nit: izbor zaposlovalca leta in Gazela: izbor najboljših med najhitreje rastočimi podjetji, ter programski vodja ŠIK® šole integralne kreativnosti.

 

Izobraževalno srečanje je brezplačno in poteka v organizaciji Slovenskega državnega holdinga.

 

Prosimo, da zaradi lažje organizacije izobraževanja, vašo udeležbo potrdite preko prijavnice zgoraj najkasneje do 19. oktobra 2016.

 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Nazaj na vsa izobraževanja