Aktualno

Ključne novice in obvestila na enem mestu. 

Javno zbiranje ponudb - Arhiv DUTB 15. 9. 2020

VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP ZEMLJIŠČA V SLOVENSKI BISTRICI DUTB ID 216-001

Pogodbeni predmet v tem vabilu k oddaji zavezujočih ponudb za nakup zemljišča v Slovenski Bistrici – DUTB ID 216-001 je nepremičnina z ID znakom: parcela 753 1385/8 (ID 2057105) v izmeri 4.413 m2, ki v naravi predstavlja pozidano zazidljivo zemljišče v izmeri 4.413 m2, na kateremu je zgrajen objekt v izmeri 56,7m2 z ID št. 753-1972, na naslovu Kolodvorska ulica, 2310 Slovenska Bistrica lastništvo do celote, ki je v lasti Družbe za upravljanje terjatev bank, d.d., matična številka: 6339620000. Izklicna neto prodajna cena pogodbenega predmeta je določena v višini 134.900,00 + pripadajoči davek, ponudbe z nižjo ponudbeno ceno pa bodo obravnavane kot neustrezne oz. nepopolne. Rok za sprejem zavezujočih ponudb (Razpisni Rok) je do vključno 19.10.2020 (do 23:59:59 ure.) Ponudba se šteje za pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko po pošti do izteka Razpisnega Roka. Prodajalec bo upošteval vsebinsko popolne zavezujoče ponudbe za nakup pogodbenega predmeta, podpisane s strani ponudnika, ki bodo oddane na izpolnjenem obrazcu »ZAVEZUJOČA PONUDBA ZA NAKUP ZEMLJIŠČA V SLOVENSKI BISTRICI – DUTB ID 216-001«. V kolikor ponudba ne bo izpolnjena in oddana na priloženem Obrazcu ter z obvezno prilogo (Potrdilo o plačilu varščine iz katerega mora biti razviden datum plačila), bo taka ponudba izločena iz nadaljnje obravnave in postopka prodaje. Obvezna in bistvena sestavina ponudbe in pogoj za njeno vsebinsko popolnost sta naslednja dokumenta:
  • Pravilno izpolnjen Obrazec (Priloga 1 temu Vabila),
  • Potrdilo o plačilu varščine iz katerega mora biti razviden datum plačila.
Odpiranje zavezujočih ponudb bo v roku trideset (30) dni od izteka Razpisnega Roka opravila 3 članska komisija na sedežu prodajalca. Odpiranje zavezujočih ponudb bo javno. Prodajalec bo obvestil ponudnike o času in kraju odpiranja zavezujočih ponudb predvidoma v roku treh (3) delovnih dni od izteka Razpisnega roka. Izbrani ponudnik bo izbran skladno z naslednjim kriteriji:
  • ponujena najvišja neto cena,
  • davčni zavezanec s pravico do odbitka celotnega vstopnega DDV,
pri čemer si Prodajalec pridržuje pravico, da v postopku s katerimkoli ponudnikom izvede dodatna pogajanja, ali ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet, ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, skladno z določili točke 2.3. tega Vabila. Vse javne dajatve (DDV) in stroške, vključno z morebitnimi notarskimi stroški (razen stroški notarske overitve podpisa prodajalca na sklenjeni prodajni pogodbi), v zvezi s sklenitvijo in izvedbo prodajne pogodbe nosi in plača izbrani ponudnik – kupec. Morebitni ponudniki  lahko pridobijo dodatne informacije v zvezi s pogodbenim predmetom po predhodnem dogovoru pri predstavniku prodajalca Dean Švajncer, tel. št. 030 602 732, elektronska pošta dean.svajncer@dutb.eu, in sicer med delovnikom med 9. in 15. uro, do vključno 15.10.2020. Ogledi pogodbenih predmetov bodo potekali po predhodnem dogovoru pri predstavniku prodajalca iz prejšnjega odstavka te točke upoštevaje vseh smernic Ministrstva za zdravje, Nacionalnega instituta za javno zdravje (NIJZ) ter drugih uradnih institucij RS.   OGLAS – DUTB ID 216-001
Nazaj na novice