Leto:
2017
2016
 

Zaposlitve

12.9.2017

Slovenski državni holding, d. d., objavlja prosto delovno mesto POSLOVNEGA SEKRETARJA (m/ž)

Uprava SDH objavlja javni razpis za delovno mesto poslovnega sekretarja, s katerim vabi k prijavi kandidate, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje za razpisano delovno mesto.

Več...
18.8.2017

Slovenski državni holding, d. d., objavlja prosto delovno mesto NOTRANJEGA REVIZORJA - VIŠJEGA SVETOVALCA (m/ž)

Uprava SDH objavlja javni razpis za delovno mesto notranjega revizorja - višjega svetovalca, s katerim vabi k prijavi kandidate, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje za razpisano delovno mesto.

Več...
9.6.2017

Slovenski državni holding, d. d., objavlja prosto delovno mesto strokovni sodelavec v Oddelku za informacijsko tehnologijo (m/ž)

Uprava SDH objavlja javni razpis za delovno mesto strokovni sodelavec v Oddelku za informacijsko tehnologijo, s katerim vabi k prijavi kandidate, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje za razpisano delovno mesto.

Več...
9.6.2017

Slovenski državni holding, d. d., objavlja prosto delovno mesto poslovnega sekretarja (m/ž)

Uprava SDH objavlja javni razpis za delovno mesto poslovnega sekretarja, s katerim vabi k prijavi kandidate, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje za razpisano delovno mesto.

Več...
22.5.2017

Slovenski državni holding, d. d., objavlja prosto delovno mesto strokovni sodelavec v Oddelku za finančno upravljanje SDH (m/ž)

Uprava SDH objavlja javni razpis za delovno mesto strokovni sodelavec v Oddelku za finančno upravljanje SDH, s katerim poziva k prijavi kandidate, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje za razpisano delovno mesto.

Več...
16.5.2017

SDH objavlja prosto delovno mesto strokovni sodelavec v Oddelku za informacijsko tehnologijo (m/ž)

Uprava SDH objavlja javni razpis za delovno mesto strokovni sodelavec v Oddelku za informacijsko tehnologijo, s katerim poziva k prijavi kandidate, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje za razpisano delovno mesto.

Več...
10.3.2017

Slovenski državni holding, d. d., objavlja prosto delovno mesto pooblaščenca za skladnost poslovanja in integriteto (m/ž)

Uprava SDH objavlja javni razpis za delovno mesto pooblaščenca za skladnost poslovanja in integriteto, s katerim poziva k prijavi kandidate, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje za razpisano delovno mesto.

Več...